hotstone - Bellissima Nails en Beauty

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wat is een hotstone massage?
Hotstone massage is een ontspannende massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme basaltstenen (circa 40 graden celsius). Basaltstenen zijn natuurlijke, vulkanische stenen, rijk aan ijzer en magnesium. Het ijzergehalte zorgt er hierbij voor dat de warmte goed wordt vastgehouden. De warmte ondersteunt de massage. Het gaat hier om een oude massage, die in vele culturen werd en wordt beoefend, onder andere in India en Japan. Ook de Grieken en Romeinen gebruikten in hun badhuizen stenen om elkaar mee te masseren.

De hotstone massage is een heerlijk weldadige massage die zorgt voor een diepe ontspanning van het lichaam. Door de warmte kunnen veel mensen zich extra goed ontspannen, zodat de spanning in hun spieren sneller afneemt. Een hotstone m
assage is een zeer weldadige toevoeging aan uw gekozen behandeling. Bovendien is het zo dat door eerst een hotstone massage uit te laten voeren, de opvolgende (manuele) lichaamsmassage extra effect heeft. Dit komt omdat daardoor het dieperliggende spierweefsel kan worden bereikt.

De hotstone massage zorgt voor een positief zelfherstel en werkt verlichtend bij:

  • spierpijn

  • stress

  • gewrichtsproblemen

  • slechte doorbloeding


Zie de beauty pagina en prijslijst voor de diverse behandelingen en prijzen.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu