nails - Bellissima Nails en Beauty

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

O.P.I.
O.P.I. is een Amerikaans merk en staat al heel lang nummer één, vooral bij Hollywood sterren. Omdat de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel bij mij altijd op de eerste plaats komt heb ik voor dit product gekozen. Ik werk uitsluitend met een gelsysteem omdat ik het belangrijk vind dat de nagel zo natuurlijk mogelijk blijft.

Gelnagels
Nagelverzorging en nagelstyling worden meer en meer erkend als echte vakken, niet alleen het maken van kunstnagels maar ook bepalen welke nagels bij een hand passen. Ik vind het erg belangrijk dat er professioneel en hygiënisch gewerkt wordt. Het gelsysteem waar ik mee werk komt rechtstreeks uit de flacon op de nagel waardoor snel en hygiënisch kan worden gewerkt. Daarnaast zijn de producten vrijwel geurloos.
De uitgroei moet eenmaal in de 4 tot 6 weken worden opgevuld. Dit is afhankelijk van de dagelijkse werkzaamheden van de cliënt en de kwaliteit van de natuurlijke nagel.

Gelcolor
De nieuwste trend in mijn salon is de gelcolor. Gelcolor is een gel maar voelt en ziet eruit als een nagellak. De gelcolors bestaan uit 100% gel, waardoor er een optimale hechting is. De kleur is lang houdbaar. Deze blijft tenminste 2 weken perfect glanzend zitten. De gelcolor deukt niet in en verkleurt absoluut niet. Daarnaast wordt de natuurlijke nagel niet belast en is er een bliksemsnelle uitharding, met slechts 30 seconde per laag. De gelcolor is direct droog waardoor wachttijden niet meer aan de orde zijn.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu