Nails

Nagels

In mijn nagelstudio ligt de focus op gezonde natuurlijke nagels en een fijne behandeling van goede kwaliteit. Zo werk ik uitsluitend met gels, omdat ik het belangrijk vind dat uw nagels zo natuurlijk mogelijk blijven. Daarnaast gebruik ik producten van het merk OPI, een Amerikaans merk dat al heel lang op nummer 1 staat. Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel namelijk ook altijd op de eerste plaats. Dus wilt u genieten van gezonde én net zulke mooie nagels als bekende sterren? Maak dan snel een afspraak bij Bellissima’s nagelstudio in Zoetermeer!

         NEW BIAB.

Nieuw in de salon biab nails van gelbottle. is een nieuwe generatie flexibele gel. 100 % Gel systeem, inclusief een primer en een base. Verlengen van nagels met sjablomen of tips is mogelijk. Builder in the bottle. Product bevat geen formaldehyden en dibutylflalaat. 

Gelnagels

Wilt u mooi verzorgde nagels met wat extra stevigheid? Dan zijn gelnagels iets voor u. De Diamond Gel van OPI geeft extra stevigheid, is gewichtloos en geeft een prachtige glans aan de nagels. Daarnaast is het product geurloos. U kunt ongeveer 4 tot 6 weken genieten van uw nagels voordat ze toe zijn aan een opvulbehandeling. Dit is afhankelijk van uw dagelijkse werkzaamheden en de kwaliteit van uw natuurlijke nagel. 

GelColor

De nieuwste trend in mijn salon is GelColor. Heeft u na een paar dagen alweer last van afbladderende nagellak? Dat is verleden tijd met de GelColor van OPI. GelColor voelt en ziet eruit als nagellak, maar het is een gel die de natuurlijke nagel niet belast. Het is lang houdbaar en blijft tenminste 2 weken perfect glanzend. GelColor verkleurt niet, deukt niet in en de uitharding is bliksemsnel met slechts 30 seconden per laag.

Over OPI

OPI is wereldleider in de industrie van nagelverzorging en levert hoogwaardige producten. Het merk staat bekend om de uitzonderlijke formule, modieuze kleuren en iconische namen. Hun lakken zijn duurzaam, de kleuren superrijk en met de prijs bieden ze een betaalbare luxe voor iedereen. Zelfs sterren als Katy Perry, Oprah Winfrey, Lady Gaga, Selena Gomez, de Kardashians en Rihanna zijn fan en verschijnen regelmatig op de rode loper met fashionable nagels van OPI.

Bekijk mijn werk: