Wimpers | Wenkbrauwen | Visagie

Wimpers en wenkbrauwen

Wenkbrauwen epileren of ook modelleren, wimpers of wenkbrauwen verven, of allebei?  In mijn schoonheidssalon kan het allemaal. Combineert u het verven van uw wimpers of wenkbrauwen met een van de schoonheidsbehandelingen? Dan betaalt u hier slechts een toeslag van €7 voor. U vindt een overzicht van alle prijzen op de prijslijst.

Visagie

Zit achterover, laat uw oneffenheden camoufleren, uw mooiste kanten accentueren en geniet van het eindresultaat. Met mijn vakkennis als visagiste richt ik me vooral op uw huidtype en de kleuren van uw huid. Zo kan ik de make-up aanbrengen die het best bij uw gezicht past. Een speciale gelegenheid of mooie fotoshoot? Laat mij als specialist uw make-up aanbrengen, het enige wat u nog hoeft te doen is stralend genieten!

Bruidsmake-up

Op de mooiste dag van uw leven verdient u het om er schitterend uit te zien met professionele bruidsmake-up. U wilt nergens spijt van hebben als u terugkijkt naar uw trouwfoto’s. Daarom komt u eerst een keer voor proefmake-up naar de beautysalon. Dan bespreken we uw wensen en sta ik voor u klaar met persoonlijk make-up advies. Op de grote dag kom ik uiteraard op locatie om ervoor te zorgen dat u er op uw mooist uitziet.